Sunday, April 25, 2010

Sc Artima SA - Carrefour Market

S-a deschis SC Artima SA...de pe bdul Iuliu Maniu, nr. 140, spatiu comercial 1, sector 6, Bucuresti. RO 11735628...Artima nu este cunoscut, dar Carrefour Market da.
Exact ce a fost in locul Carrefour Market, deja a inceput sa se uite...ceva gen alimentara...
Toata lumea spune ca noul venit a omorat "piata"...sa fie adevarat? a venit in forta oricum, poti plati cu tichete, card...ai de toate...
cam goale unele raioane, sau cel putin asa mi s-a parut la iaurt si pui...mai ales ca aveai oferta la puiul grill de 1.5 kg la 9.50 lei, cu tva.
Iar la noi la Gorjului nu aveai un supermarket mai mare...aveai cateva magazine mici ( unde, intra-adevar, gaseai tot ce-ti doreai, dar nu puteai plati cu cardul... ).
Oricum, fructele si legumele tot din piata trebuiesc cumparate...sunt la bune...si poate se mai gasesc, printr-o intamplare, si de-ale noastre...eu tot sper, de fiecare data, ca sunt facute la noi, dar nu au cum sa tina tot anu...
In rest, am fost sambata la mini marketul nou deschis, era lume...ma gandeam cum a fost duminica, daca o fi fost mai liber...
ca m-as duce numai duminica...
pe o parte e intrarea, te plimi pe langa standu de mezeluri ( unde ti le taie la ce dimensiune doresti, nu am stat, erau 1 -3 persoane, si nu am avut chef ), impachetate nu mi-a placut nimic, ai standu de paine, muraturi ( nu am avut chef sa cumpar ), la dreapta imediat cum intri era ceva gen patiserie, park...erau oameni, pe langa mine, si nu m-am ami dus sa ma uit.
Raioanele sunt mici, gen Mega Image...
Mai departe, sunt dulciuri, pufuleti, si ce o mai fi, cu iesirile, park 6 case, si cred vreo 2 - 3 pt produse 10 buc. Ai cosuri mici, nu ca ai avea nevoie de mai mult...
Si daca vrei sa te duci mai in spate mai ai raioane, cu diverse chestii...plastic, hartie, etc...Ai un mic stand pt papetarie ( pix, dosar mare, etc ).
Eu m-am dus pentru lapte ca sa-l platesc cu cardul...
Ca Mega Image-ul de la Apusului era prea departe, la fel si Profi...
Multumesc mini Carrefour ca ai aparut in viata mea, chiar ma gandeam unde sa ma duc sa cumpar cu cardul la ora 21.00...
Pacat ca nu am rate Card Avantaj...dar nu poti sa le ai pe toate in viata, si tre sa te multumesti cu ce gasesti...
lapte = 2.98 lei, cu tva
mazare = 2.99 lei, cu tva ( 400 gr )
kaizer = 8.48 lei, cu tva ( 0.424 kg )
oua = 10.10 lei, cu tva ( 15 buc )
" Carrefour va multumeste si va doreste o zi buna "
tel : 0374/202.922, fax : 0374/202.923, tel verde : 0800.0800.02

6 comments:

Anonymous said...

Cunaosc bine supermarketul Carrefour. Este mic si ingramadit. Lipsa de organizare. Nu au nici oameni. Cei pe care ii au nu stau mult si pleaca. Atentie la produse.

Anonymous said...

Incet incet mijloacele electronice de plata vor face diferenta.

Dar ce-ai zice daca ai mai beneficia si de reduceri cand mergi aici... sau chiar si la alte magazine. Dai un card cand mergi la casa... si primesti reducere.

Uite cum functioneaza:
Bani inapoi la fiecare cumparatura!

Anonymous said...

Lipsa totala de respect fata de client sau strategie de marketing dobindita la vreo piata din Ferentari. Asta explica de ce imediat dupa instalarea acestei pravalii inghesuite cu aer de supermarket, nu exista decit un cantar defect, pentru a nu avea unde sa afli daca ti-ai pus in punga cantitatea dorita de fructe sau legume. Sloganul este ca se cantareste la casa, dar pana la casa, te mai impiedici si de mamagerii cu ceafa groasa care nu stiu decat sa incurce locul.

Anonymous said...

Mai puneti si voi um cantar la raionul cu produse pe care avem dreptul sa stim cat cumparam inainte de a ajunge la casa. Cel existent este defect de la deschidetea faimosului super....de la piata Veteranilor.Managerii vostri incurca locul printre rafturi, in loc da le pese de acest lucru. Rusine sa va fie.

Anonymous said...

Niste nenorociri patronii. Isi tratează salariații ca pe sclavi. Nicio sticls de apa nu le dau si le dau 700lei/lună. In magazine si anexe e un jeg de nedescris. Rusine!

Anonymous said...

Gelu
Dragilor, nu depasiti stadiul de magazin satesc, oricat v-ati stradui. De cate ori intru sa cumpar paine in locatia din Piata Veteranilor ( bd. I Maniu nr 78-80), trebuie sa ma impiedic de o persoana suculenta care fara nici o manusa ia pâinea din lazi si o pune in pungi de Carefour. Bravo, cu aceeasi mana cu care trage de transpalet, de lazi si sa nu ma mai gandesc pe unde si-o fi mai bagat ea mana pana sa se apucr de igienizat painea.