Friday, August 15, 2008

Herastrau - Gradina japoneza

Gradina Japoneza din parcul Herastrau...am fost de atatea ori in parc, dar niciodata nu am vazu6 si intrat in gradina japoneza...micuta, dar foarte draguta si merita vizitata, macar o data. Pozele sunt facute cu Samsung G 600 ( ziua, cu lumina si la peisaje, face poze dragute).












2 comments:

GIURGIU said...

ce hidosenie de gradina.... sunt de-a dreptul tristi astia de la adp!
Vai de capul lor...cred ca nu situ unde este Japonia, darmite ce inseamna o gradina japoneza! Nu situ daca stii dar la inaugurare au adus cateva tipe din japonia, sa imparta fluturasi, dar arhitectii (pentru ca nu au fost specialisti din domeniu ci arhitecti - baietii cu betonul) , au fost cat se poate de romani~! Cat de penibil!
In loc sa aduca un Arhitect Peisagist japonez, sa ne explice atat cat poate el cultura lor, care oricum nu poate fi patrunsa pe deplin de logica unui european!
Oricum....romanasii nu stie ei, si le place! :P

Anonymous said...

eu ma bucur ca o avem si pe asta pentru ca nu prea avem ce enumera ( din punct de vedere gradini, parcuri )...decat nimic...oricum mi s-a cam parut pentru copilasi, dar daca nu ai bani sa iesi in afara tarii, nu ai pe unde sa te plimbi, nu ai ce face...e buna si gradinutza asta...